ЗАРАБОТУВАЈТЕ НА СЕКОЈ УПАТЕН КЛИЕНТ

Оваа единствена програма ви овозможува да постигнете заработка до 40% од клиентите, заедно со доживотен удел во приходите.

Почни

Наши предности

Coin

Видови провизии: CPA, Hybrid, RevShare, CPL, CPI

Работиме со сите можни видови на провизии за партнерите

Promotional materials

Широка колекција на готови промотивни материјали

Работиме со сите стандардни формати на приказ. Постојано ги ажурираме промотивните материјали

Present box

Ексклузивни бонуси за упатените играчи

Колку повеќе играчи можете да донесете, толку поголем процент на провизија добивате

Headphones

24/7 поддршка на повеќе јазици

Нашиот тим за поддршка на клиентите е секогаш достапен. Ве молиме, не двоумете се да поставите какви било прашања

Bank card

Практични и брзи плаќања на партнерите

Ние ги обработуваме трансферите во согласност со нашите услови за плаќање без одложувања

Control panel

Детална статистика во реално време

Статистиката се ажурира секоја минута, па можете да ги проверите резултатите во реално време

Coin

Видови провизии: CPA, Hybrid, RevShare, CPL, CPI

Работиме со сите можни видови на провизии за партнерите

Изберете производ и почнете да заработувате

Спорт

Сега можете да уплаќате најразлични видови облози со најдобри коефициенти, најбрзи исплати и преноси во живо на мечеви и натпреварувања ширум светот.

Спорт

Сега можете да уплаќате најразлични видови облози со најдобри коефициенти, најбрзи исплати и преноси во живо на мечеви и натпреварувања ширум светот.

Водич за корисниците на Партнерската програма

Следниот водич ќе ви помогне да имате продуктивна соработка со MelBet Partners. Партнерската платформа е дизајнирана да биде едноставна и сигурна, во што наскоро ќе се уверите сами.
Дознај повеќе

Партнерства

Придружи се

ЧПП

How are payments made?

Your commission will be automatically transferred to your Affiliate account every Tuesday, but only if the amount exceeds 30 USD, which is the minimum amount for withdrawal. If an Affiliate has not accrued this amount, the funds will be automatically carried over to the following month until the required amount has been accrued. Any negative balance is also carried over to the next month.

How much can I earn?

There is no answer to that question - it all depends on your efforts. Many of our Affiliates make tens of thousands of dollars a month.

Why is my Earnings balance negative?

Sometimes players win, and therefore under the revenue share model, both the Affiliate and the betting company bear losses. Negative balances are offset by the revenue earned from the losses of other players, so to be in the black you need to increase the number of converted customers.

What are the affiliate payment models?

Our affiliate payment models include:

  1. RevShare. You will be getting from 25% of the revenue of the betting company as a standard.

  2. CPA - a fixed rate paid for each player who has completed specified actions.

  3. The referral system allows an Affiliate to earn additional revenue from other Affiliates that they have recruited to join our Affiliate Program. An Affiliate who is referred by another Affiliate is called a sub-affiliate. The Affiliate will receive a 3% commission of the sub-affiliate's total profit.

ПОВРЗЕТЕ И ЗАРАБОТЕТЕ

Почни