Напредувајте лесно со Melbet Partners и почнете да заработувате со врвна партнерска програма

Честитки, се приклучивте на партнерската програма на Melbet! Многу е едноставно да се разбере како функционира.

Ова е брз водич кој ќе ви помогне брзо да започнете.

чекор 2 – додавање на вебсајт

Дали сакате да го додадете вашиот вебсајт во нашата партнерската програма? Тогаш, само кликнете на копчето „Додади вебсајт“ во страничното мени.

Потоа, внесете линк до вашиот вебсајт, и наведете на кој јазик и во која категорија спаѓа. Едноставно е, нели?

чекор 3 – пристап до промотивни материјали

Melbet Partners препорачуваат да се користат само официјалните визуелни и текстуални материјали за промовирање на нашиот производ.

Може да им пристапите, така што ќе:

  • побарајте материјали преку нашата Служба за поддршка,
  • да се претплатите на официјалните страници на Melbet на социјалните мрежи, или
  • одете во делот Маркетиншки алатки на страницата Промотивни материјали

Изберете го посакуваниот формат (на пр. банер) и видите кои материјали се достапни.

Сега имате банери или други промотивни материјали, што е следно?

чекор 5 – генерирање на промотивни кодови

Промотивните кодови им овозможуваат на клиентите да добијат повеќе бонуси при регистрацијата, што пак ја прави вашата понуда попривлечна за вашата публика.

Поставките во делот Промотивни кодови се многу едноставни. Изберете го вашиот вебсајт и како сакате промотивниот код да се вика. Обидете се да биде едноставно и незаборавно.

Речиси завршивме! Остана само уште една алатка за проверка.

чекор 6 – повлекување на средства

Сега, да преминеме на најпријатниот момент во соработката со Melbet Partners. За да го побарате првото повлекување на средства, треба да контактирате со вашиот личен менаџер. Потоа, процесот ќе стане автоматски и ќе може да ја добивате заработката секоја недела. Минималниот износ кој може да го повлечете е $30. Честитки! Сега сте подготвени да заработувате со Melbet Partners! Почнете го патот до успехот и заработете приход во партнерство со еден од водечките букмејкерски компании.

чекор 7 – извештаи

Статистиката на Партнерската програма се ажурира на секој час, а износите на партнерската провизија се пресметуваат следниот ден.

На главната страница на вашата сметка може да видите брза статистика, вклучувајќи:

Достапни износи за повлекување

Вчерашната провизија

Тековен месец

Последните 30 дена и вкупен износ

Подетални статистички податоци може да најдете во посебниот дел Извештаи:

Краток преглед – тука можете да ја најдете севкупната статистика за одреден период. Исто така, можете да генерирате извештаи за поединечни сајтови и материјали.

Повлекување на средства

За да ја добиете првата исплата, ќе треба да контактирате со Службата за поддршката на партнерската програма. Потоа, исплатите автоматски ќе се префрлаат. Провизијата се плаќа еднаш неделно (провизијата за дадената недела од понеделник до недела, ќе се исплати следниот вторник), под услов заработениот износ да е над минималниот праг за повлекување средства од $30.

Контакти

Со задоволство ќе ви помогнеме со сите прашања поврзани со работата на партнерската програма.